گام های شهروندان در کوچه امام رضا 11 ایمن تر می شود
خرابی های سطح کوچه های قدیمی و باریک سالهای زیادی گام برداشتن شهروندان را با سختی و گاهی هم سختی را با آسیب زدن و آسیب دیدن همراه ساخته بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، کوچه فرعی و طولانی خیابان امام رضا 11 با پاسخ گویی معاونت زیربنایی،حمل و نقل و ترافیک شهرداری گرگان به درخواست شهروندان پس از سالها خرابی آسفالت و اقدامی شد تا مردم گام های خود را ایمن تر بردارند.
با حضور در این کوچه و صحبت با تعدادی از شهروندان سالمند، جوان، کودک و نوجوان مطلع شدیم که همین اقدام کوچک برای آسفالت یک کوچه فرعی چقدر رضایت آنان را برای رفت و آمد فراهم ساخته است.
البته در این کوچه به گفته اهالی ساکن در آن چند شهروند دارای معلولیت هم زندگی می کنند که عبور آنها به دلیل جوی آب برای رسیدگی فعالیت های درمانی سخت و دشوار است که با پیگیری های صورت گرفته توسط مسئول عمران منطقه 2 شهرداری قرار است نصب پل در دستور کار قرار گرفته شود تا شهروندان دارای معلولیت این کوچه هم از آسیب های احتمالی در امان بمانند.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
شروع عملیات آسفالت ۱۹۰۰ متر مربع از خیاب...
اجرای بهسازی آسفالت در این خیابان با هدف بالابردن ایمنی در معابر شهری،...
بیشتر بخوانید
اقدامات عمرانی برای آماده سازی آرامستان ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، مقداد صادقیان اظهار داشت: پشت سر گ...
بیشتر بخوانید
فعالیت 7 گروه برای مرمت و روکش آسفالت مع...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، مقداد صادقیان با تأکید براهمیت جلب...
بیشتر بخوانید
ایستگاه آتش نشانی به محله چناران می رسد...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، برابر استاندارد اعلام شده به ازای ...
بیشتر بخوانید
پروژه پایدارسازی ساختمان های کوی جام جم ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، مقداد صادقیان در خصوص اقدامات عمرا...
بیشتر بخوانید
نظرات شما