



پنجمین هفته از طرح «چهارشنبه های اجتماعی» شهرداری گرگان برگزار شد
طرح چهارشنبه های اجتماعی شهرداری گرگان پنجمین هفته خود را پشت سر گذاشت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، در طرح چهارشنبه های اجتماعی این هفته خدمات پزشکی و دندانپزشکی با مشارکت کانون بسیج جامعه پزشکی شهید ابراهیم هادی مرکز بهداشت گرگان به شهروندان ارائه و مسابقات فرهنگی و قرآنی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار شد.
همچنین پایگاه های خدمات مشاوره ای و کارگاه های آموزشی نیز در مسجد جامع امام اعظم ابوحنیفه کوی قزاق محله مستقر شدند و به ارائه خدمت پرداختند.
سید غلامرضا موسوی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و خانواده شورای اسلامی شهر گرگان با حضور در این مسجد از فعالیت های صورت گرفته در طرح چهارشنبه های اجتماعی این هفته تمجید کرد.
برنامه های این هفته از روز گذشته با برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های بسکتبال و تنیس روی میز آقایان و بولینگ و داژبال بانوان آغاز شده است.
در ادامه نیز قرار است بازارچه ویژه بانوان هنرمند و کارآفرین در قزاق محله برپا می شود.
چهارشنبههای اجتماعی شامل آیتم های مختلفی نظیر کلاسهای سواد رسانه، مشاوره مذهبی، تحصیلی، خانواده، حقوقی، خدمات پزشکی، دندانپزشکی و فوریتی، بازارچه زنان کارآفرین و .... است که به مدت ۱۲ هفته در ۴۶ محله گرگان برگزار خواهد شد.
منبع محتوا |
محتوای مشابه

اختصاص 25 ایستگاه تندرستی و 14 سالن ویژه...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، کریم علمی با بیان اینکه جامعه بیش ...
بیشتر بخوانید
تفاهم نامه همکاری شهرداری گرگان و دانشگا...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، این تفاهم نامه در راستای تدوین برن...
بیشتر بخوانید
نخستین خانه فرهنگ ویژه معلولان در گرگان ...
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری گرگان، نخستین خانه فرهنگ ویژه معلولا...
بیشتر بخوانید
برگزاری پویش «من مسئول فرهنگی شهرم» در ش...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، اسماعیل تیموری اظهار کرد: یکی از ب...
بیشتر بخوانید
اجرای طرح اوقات فراغت ویژه شهروندان گرگا...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، کریم علمی با اشاره به تدوین و اجرا...
بیشتر بخوانید
نظرات شما