خدمت جدید شهرداری برای بانوان گرگانی؛ «کافه بانو» در پارک بانوان افتتاح می شود
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهردار گرگان از افتتاح کافه بانو، کافه اختصاصی بانوان در محل پارک بانوان خبر داد. عبدالرضا دادبود در بازدید از مراحل راه اندازی کافه اختصاصی
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهردار گرگان از افتتاح کافه بانو، کافه اختصاصی بانوان در محل پارک بانوان خبر داد. عبدالرضا دادبود در بازدید از مراحل راه اندازی کافه اختصاصی
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهردار گرگان از افتتاح «کافه بانو»، کافه اختصاصی بانوان در محل پارک بانوان خبر داد.
عبدالرضا دادبود در بازدید از مراحل راه اندازی کافه اختصاصی بانوان شهر گرگان اظهار کرد: بخشی از فضای پارک بانوان که برای راه اندازی یک کافی شاپ برای بانوان شهر اختصاص داده شده با عنوان «کافه بانو» همزمان با ایام دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.
دادبود بیان کرد: این کافی شاپ در جنب امکانات ورزشی که از قبل وجود داشت، طراحی شده و در کنار آن پرداختن به موضوعات فرهنگی و صنایع دستی نیز پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: تلاش شده این مجموعه که برای بانوان شهر در نظر گرفته شده فعال تر از قبل شود و امیدوارم مرکز خوبی برای فعالیت های بانوان در سطح شهر باشد.
شهردار گرگان خاطرنشان کرد: باتوجه به امکانات موجود، پیش بینی شده از ظرفیت های پارک به نحو بهتری برای ارائه خدمات به شهروندان استفاده شود.
در این بازدید که مهندس عارف معاون عمرانی شهرداری نیز دکتر دادبود را همراهی می کرد از تعدادی پروژه های درحال ساخت دیگر مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ الف
منبع محتوا | @d1923cbe
محتوای مشابه

عملیات اجرایی احداث تقاطع غیرهمسطح در 60...
سرپرست معاونت زیربنایی شهرداری گرگان:عملیات اجرایی احداث تقاطع غیرهمسط...
بیشتر بخوانید
مرکز فوریتهای خدمات شهری شهرداری گرگان ...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری گرگان، ...
بیشتر بخوانید
هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان به...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، عبدالرضا دادبود د...
بیشتر بخوانید
تداوم ضدعفونی مکانهای عمومی توسط شهردار...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، جلسه کمیته سالم س...
بیشتر بخوانید
نظرات شما