
تدوام علف تراشی و پاکسازی زمین های خالی در شهر گرگان
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان از تداوم علف تراشی و پاکسازی زمین های خالی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری با اعلام این خبر اظهار داشت :در راستای ارتقای زیبایی های بصری و آراستن منظر شهری و همچنین در جهت افزایش سطح بهداشت و سلامت محیط شهری و رفع مشکلات زیست محیطی، علف تراشی زمین های بایر و جمع آوری نخاله های ساختمانی به طور مستمر در حال انجام است.
سالاری ادامه داد: در کنار علف تراشی، جمع آوری زباله، نخاله عملیات تسطیح زمین های خالی نیز با استفاده از ادوات و ماشین آلات شهرداری انجام می شود تا از بروز مشکلات زیست محیطی از جمله تجمع و تکثیر موجودات موذی از قبیل موش جلوگیری شود .
وی افزود :در سال جدید با توجه به نزول بارش ها و رشد بوته ها و علفهای هرز عملیات علف تراشی با حجم بیشتری نسبت به دوره های گذشته در حال پیگیری و انجام است.
سالاری یادآور شد :پس از پاکسازی و تسطیح زمین های خالی در سطح محلات بر اساس ماده ۱۱۰ قانون شهرداری ها به صاحبان زمین های رها شده در خصوص تعیین تکلیف این املاک اخطار داده می شود .
به گفته وی، در صورتی که این ملک ها نیاز به دیوارکشی داشته و در صورتی توسط مالک اقدامی صورت نگیرد شهرداری عملیات دیوارکشی را انجام داده و هزینه آن در پرونده ملک ثبت می شود .
منبع محتوا |
محتوای مشابه

عملیات لایروبی پاکسازی رودخانه النگدره گ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری با اعلام این خبر اظهار...
بیشتر بخوانید
توزیع ۲۳۷ کارتن پلاست در سطح منطقه ۳ شهر...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری با اعلام این خبر اظهار...
بیشتر بخوانید
جمع آوری ۳۱۵ متکدی از سطح شهر گرگان...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری با اعلام این خبر اظها...
بیشتر بخوانید
۳۰ بی خانمان «شب یلدا» را مهمان شهرداری ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری با اعلام این خبر اظهار...
بیشتر بخوانید
دستفروشان جمعه بازار گرگان ساماندهی می ش...
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری گرگان، احمد سالاری اظهار داشت: شهردا...
بیشتر بخوانید
نظرات شما