
بهره مندی از ظرفیت مردمی در اجرای پروژه های سرمایه گذاری شهرداری گرگان
شهردار گرگان بر لزوم بهره مندی از ظرفیت های مردمی و بخش خصوصی در اجرای پروژه های سرمایه گذاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی اظهار داشت: شهرداری گرگان در راستای تحقق شعار «اقدام و عمل» که برای سال جاری سرلوحه کاری خود قرار داده است، بسته های سرمایه گذاری را در کمیسیون سرمایه گذاری، بافت تاریخی و گردشگری شورای اسلامی شهر گرگان ارائه کرد.
سیدالنگی افزود: در این جلسه که عصر دوشنبه در اداره سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری برگزار شد، موضوعات و مسائل مربوط به پروژه هایی که باید از سوی شهرداری گرگان مورد پیگیری قرار بگیرد مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد ما بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی است، گفت: به منظور تقویت بخش مشارکت های مردمی در طرح های سرمایه گذاری، پروژه های خود را در بسته های متنوع گردشگری، تجاری، مسکونی و خدماتی ارائه کرده ایم و از ظرفیت سرمایه گذاران استفاده خواهیم کرد.
منبع محتوا |
محتوای مشابه

رفع موانع ورود سرمایه گذار برای اتمام پر...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، حیدر آسیابی در جلسه کمیسیون گردشگر...
بیشتر بخوانید
معرفی فرصتهای جدید سرمایهگذاری در شهر ...
وی با اشاره به معرفی فرصت های سرمایه گذاری اعلام کرد: پروژه زمین سه هک...
بیشتر بخوانید
به ثمر رسیدن تلهکابین نیازمند همصدایی...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی در نشست با خب...
بیشتر بخوانید
پیشبینی بودجه درآمدی سال ۱۴۰۳ سازمانها...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی شهردار گرگان ...
بیشتر بخوانید
تحقق بودجه ۲۷۰۰ میلیارد تومانی نیازمند ه...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی در جلسه ابلاغ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما