


بازدید میدانی اعضای شورای شهر و مدیران شهری از آخرین وضعیت آرامستان جدید گرگان
جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری گرگان ظهر امروز از روند احداث آرامستان جدید بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، در این بازدید میدانی علی اکبر بصیرنیا و صفرعلی پایین محلی اعضای شورای اسلامی شهر، مقداد صادقیان معاون زیربنایی، احمد سالاری رئیس کارگروه راه اندازی و بهره برداری آرامستان، علی اکبر نودهی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز حضور داشتند.
لازم به ذکر است از ابتدای شهریورماه سازمان سیما، منظر و فضای سبز نسبت به کاشت گیاهان و احداث فضای سبز و معاونت زیربنایی نسبت به تسریع در عملیات عمرانی اقدام کرده است.
همچنین با تشکیل کارگروه «راه اندازی و بهره برداری آرامستان جدید شهر گرگان» پیگیری پروژه با برگزاری جلسات کارگاهی هفتگی و بازدیدهای میدانی به صورت مستمر انجام می شود.
گفتنی است، مساحت آرامستان جدید شهر گرگان ۲.۵ هکتار است که احداث آن از شهریور سال گذشته آغاز شده است.
منبع محتوا |
محتوای مشابه

پیگیری دادستان گرگان برای رفع مشکلات حقو...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، جلسه کمیسیون گردشگری، بافت تاریخی ...
بیشتر بخوانید
خدمت رسانی شهرداری مناطق سه گانه گرگان ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی شهردار به همر...
بیشتر بخوانید
رفع موانع ورود سرمایه گذار برای اتمام پر...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، حیدر آسیابی در جلسه کمیسیون گردشگر...
بیشتر بخوانید
بسته خبری شماره ۶۱ «اینجا شهرداری» (ویژه...
بسته خبری شماره ۶۱ «اینجا شهرداری» (ویژه هفته نخست آذر ماه ۱۴۰۳) ...
بیشتر بخوانید
بازدید سرپرست شهرداری گرگان از غسّالخانه...
مهندس طاهری در این بازدید ضمن سرکشی به بخشهای مختلف از جمله قسمتهای ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما