آمادگی شهرداری گرگان جهت پیشگیری از بحران های احتمالی فصل سرما
سرپرست معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان از استقرار ۴۸ دستگاه مخزن ماسه و نمک در سطح مناطق 3 گانه شهر گرگان در راستای پیشگیری و مقابله با یخ زدگی معابر و جلوگیری از ایجاد خطر و همچنین تسهیل تردد شهروندان به هنگام بروز بحران های احتمالی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، موسی الرضا صفری با اعلام خبر گفت: در راستای آمادگی هرچه بیشتر علاوه آماده باش کلیه عوامل و نیروهای مدیریت بحران کلیه ماشین آلات و ادوات مدیریت بحران نیز آماده به کار شده و در این راستا مخازن ماسه و نمک در محل های مناسب دپو شده است.
وی ادامه داد: با توجه به بررسی صورت گرفته مخازن در مکان هایی استقرار یافته که در زمان نیاز به راحتی در دسترس قرار گیرد و نیروهای خدماتی و حتی شهروندان بتوانند در زمان یخ زدگی معابر سطح شهر از محتویات مخازن (کیسه های ماسه و نمک) استفاده نمایند.
صفری از شهروندان خواست از جابجایی مخازن ماسه و نمک خودداری نمایند و در نگهداری و محافظت از مخازن با خادمین خود در شهری همکاری نمایند تا در زمان بحران احتمالی و یخبندان شهروندان دچار مشکل نشوند.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
جمع آوری بیش از۷ هزار تن زباله از سطح شه...
وی گفت: با توجه به آمار زباله جمع آوری شده در فروردین امسال تقریباً در...
بیشتر بخوانید
برگزاری اولین کارگاه آموزش تولید کمپوست ...
یکی از نکات کلیدی این کارگاه، تاکید ویژه بر نقش مشارکت مردمی در کاهش ت...
بیشتر بخوانید
ثبت حدود ۳ هزار پیام شهروندی در سامانه ت...
وی افزود: ۶۶ درصد پیامها به سرانجام رسیده و باقیمانده پیامها با توجه ب...
بیشتر بخوانید
ایجاد دو بازارچه جهت دستفروشان محور گردش...
وی افزود: شهرداری گرگان در چارچوب عمل به وظایف قانونی و پاسخگویی به مط...
بیشتر بخوانید
تشدید عملیات لایروبی، شستشو و آهک پاشی ج...
عملیات پاکسازی زمینهای خالی که دارای زباله خاک و نخاله میباشد نیز با ب...
بیشتر بخوانید
نظرات شما