
آغاز عملیات لایروبی و پاکسازی بستر رودخانه در سطح منطقه یک گرگان
موسی الرضا صفری معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان گفت: در راستای بهسازی، ارتقای سطح بهداشت، جلوگیری از رسوب گذاری و آمادهسازی مسیر عبوری رودخانه از شهر گرگان و همچنین به منظور انتقال سیلاب های احتمالی و جلوگیری از طغیان رودخانه ها در سطح شهر عملیات لایروبی و پاکسازی رودخانه زیارت به طور رسمی در سطح منطقه 1 از پل سید مسعود آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان،لایروبی و پاکسازی رودخانه در سطح مناطق یک و سه به طول تقریبی 8 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 48 میلیارد ریال با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حال انجام است.
صفری یادآور شد: باتوجه به اینکه مسیر عبوری رودخانه در مجاورت شهر بوده و جداول و کانالها در معابر شهری به رودخانه ختم می شوند؛ مشاهده شده بعضی از شهروندان با ناآگاهی زباله و ضایعات را در جداول و کانالها تخلیه می کنند که باعث تجمع زباله و نخاله در سطح رودخانه می شوند.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان گفت: تجمع زباله و نخاله علاوه بر آلودگی زیست محیطی و انتشار بوی نامطبوع موجب نازیبایی بصری می شودو از سوی دیگر بادر نظرگرفتن هزینه های هنگفت و وقت گیر بودن ورود دستگاه لایروب به داخل رودخانه و پاکسازی و نظافت مسیر از شهروندان تقاضا داریم از ریختن زباله و نخاله و ضایعات به داخل جداول و کانال های منتهی به رودخانه های سطح شهر خودداری کنند.
منبع محتوا |
محتوای مشابه

ارائه بیش از 1000 نفرخدمت در مددسرای امی...
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان افزود: اکثر مراجعه کنندگان ...
بیشتر بخوانید
جمع آوری 37 متکدی در گرگان...
اکثر افراد متکدی دارای اعتیاد شدید هستند و کمک کردن به این افراد یعنی ...
بیشتر بخوانید
دستفروشان آفتاب ۲۷ جمع آوری شدند...
در سال جدید مصمم هستیم معابری که دستفروشی باعث نازیبایی بصری ، مشکلات ...
بیشتر بخوانید
اولین جلسه کمیته تخصصی زیباسازی شهرداری ...
گفتنی است،با توجه به اینکه موضوع زیباسازی منظر شهری به طور مستقیم و غی...
بیشتر بخوانید
اضافه شدن باکسهای مکانیزه جدید زباله به...
صفری در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین در سطح منطقه سه نیز خیابان شهید به...
بیشتر بخوانید
نظرات شما