اقدامات پیش بینی شده شهرداری گرگان برای رفاه شهروندان در «روز ملی طبیعت»
معاون خدمات شهری و رئیس ستاد اجرایی روز طبیعت شهرداری گرگان اقدمات پیش بینی شده روز ملی طبیعت را تشریح کرد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری اظهار داشت: با توجه به
معاون خدمات شهری و رئیس ستاد اجرایی روز طبیعت شهرداری گرگان اقدمات پیش بینی شده روز ملی طبیعت را تشریح کرد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری اظهار داشت: با توجه به
معاون خدمات شهری و رئیس ستاد اجرایی روز طبیعت شهرداری گرگان اقدمات پیش بینی شده برای رفاه شهروندان در روز ملی طبیعت را تشریح کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، احمد سالاری اظهار داشت: با توجه به تاکید جناب مهندس سبطی شهردار محترم گرگان ،ستاد اجرایی روز طبیعت تشکیل شد و جلسات مشترکی با مدیران مناطق و روسای سازمان های تابعه شهرداری برگزار و برنامه هایی را پیش بینی کردیم.
سالاری با اشاره به پارک ها و تفرجگاه های شهر گرگان گفت: معمولاً جنگل های ناهارخوران، النگدره و تپه هزارپیچ بیشترین حجم مراجعات شهروندان را به خود اختصاص می دهد که در ورودی آن ایستگاه های توزیع کیسه زباله و ایستگاه جمع آوری سبزه های شهروندان پیش بینی کرده ایم.
وی با تاکید بر توجه به نظافت سرویس های بهداشتی، خاطرنشان کرد: 7 تانکر آبرسانی در پارک جنگلی النگدره، 6 تانکر آب غیر شُرب در مسیر جاده ناهارخوران و 2 تانکر آب شرب نیز در تپه هزارپیچ در نظر گرفته است.
به گفته رئیس ستاد اجرایی روز طبیعت شهرداری گرگان، ورودی پارک جنگلی النگدره بسته است و تردد خودروها ممنوع خواهد بود.
سالاری تصریح کرد: همچنین 20 دستگاه اتوبوس به منظور انتقال مردم از ساعت 5 و نیم صبح در میدان ولیعصر (عج) حضور خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: از مردم عزیز انتظار داریم در صورت امکان از برپایی آتش در پارک ها و تفرجگاه ها باتوجه به دمای بالای هوا خودداری نمایند یا نسبت به خاموش کردن آن رعایت کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری گرگان بیان کرد: خودروهای آتشنشانی در مسیرهای النگدره و ناهارخوران مستقر هستند و در صورت بروز حادثه آتش سوزی بلافاصله نسبت به اطفاء حریق اقدام خواهند کرد.
سالاری تصریح کرد: همکاران شهرداری در مبادی ورودی ایستگاه ها با لباس های مشخص حضور دارند و به مردم خدمات رسانی می کنند.
به گفته وی، کمیته های نظارتی شهرداری در گشت زنی مشغول هستند و مردم در صورت نارضایتی از نوع خدمت رسانی می توانند به اعضای این کمیته مراجعه و اطلاع رسانی نمایند.
منبع محتوا | @e66373d4
محتوای مشابه

اجرای عملیات مرمت پیاده روها ، بتن ریزی ...
\" آگهي مناقصه عمومي \"شهرداری گرگان درنظر دارد اجرای عملیات مرمت پیاد...
بیشتر بخوانید
مرکز فوریتهای خدمات شهری شهرداری گرگان ...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری گرگان، ...
بیشتر بخوانید
هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان به...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، عبدالرضا دادبود د...
بیشتر بخوانید
تداوم ضدعفونی مکانهای عمومی توسط شهردار...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، جلسه کمیته سالم س...
بیشتر بخوانید
نظرات شما