به مناسبت هفته کار و کارگر؛ ضیافت افطاری کارگران از سوی شهرداری گرگان برگزار شد
مراسم ضیافت افطار و تکریم کارگران فصلی و موقت در شهر گرگان با حضور مدیران شهرداری گرگان در ساختمان ساماندهی و استقرار کارگران برگزار شد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهرداری
مراسم ضیافت افطار و تکریم کارگران فصلی و موقت در شهر گرگان با حضور مدیران شهرداری گرگان در ساختمان ساماندهی و استقرار کارگران برگزار شد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهرداری
مراسم ضیافت افطار و تکریم کارگران فصلی و موقت در شهر گرگان با حضور مدیران شهرداری گرگان در ساختمان ساماندهی و استقرار کارگران برگزار شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، شهرداری گرگان در ادامه طرح تکریم کارگران فصلی و موقت سطح شهر گرگان پس از افتتاح ساختمان مختص این کارگران در اقدامی خداپسندانه ضیافت افطار برای این قشر زحمتکش را برگزار نمود.
این ضیافت باشکوه و معنوی با توجه به نزدیکی به روز جهانی کارگر، با هدف قدردانی و تشکر از این قشر زحمتکش و همچنین تبیین اهداف ساخت ساختمان «ایست کار» توسط شهرداری گرگان برای کارگران فصلی برگزار شد.
معاون خدمات شهری شهرداری گرگان در این برنامه در جمع کارگران گفت: با توجه به اینکه یکی از دغدغه های همیشگی کارگران سرگردانی آنها در معابر شهری بود که جایی برای حضور و نوبت دهی نداشتند، با پیگیری شهردار محترم گرگان ساختمان ایست کار در انتهای خیابان راه آهن بعد از کانون طه ساخته و تجهیز شد و در اختیار این عزیزان قرار گرفت.
احمد سالاری تصریح کرد: با افتتاح ایست کار دسترسی کارفرمایان به کارگران نیز راحت تر شده و در فضای ایمن اقدام به بکارگیری کارگران مینمایند.
سالاری ادامه داد: در صورت استقبال کارگران از ساختمان ایست کار شهردار گرگان قول ساخت و تجهیز مراکز بیشتر را در سایر نقاط شهر جهت دسترسی راحت تر کارگران و کارفرمایان به شهروندان گرگانی را داده است.
در ادامه مشاور امور فرهنگی و مذهبی شهردار گرگان نیز دقایقی در خصوص اهمیت جایگاه کار و کارگر در دین مبین اسلام به سخنرانی پرداخت.
حجت الاسلام علی اکبر عموزاد گفت: نگاه اسلام به کار و کارگر نگاه قدسی و عبادی است و کار از دیدگاه پیامبر اسلام نوعی عبادت برشمرده شده است.
وی تصریح کرد: پیشوایان معصوم ما در تمام ارزش های اسلامی و انسانی اسوه و پیشگام ترین افراد جامعه می باشند و چون کار و تلاش از بالاترین ارزش های اسلامی به حساب می آید، آن بزرگواران در این مورد نیز سرآمد همگان می باشند.
حجت الاسلام عموزاد گفت: رسول خدا (ص) در روایتی فرموده است: «عبادت و بندگی هفتاد جزء دارد برترین جزء آن (درآمد از راه کار و کسبی) حلال است.»
وی ادامه داد: کار و کارگری در نزد اولیا خدا بسیار ارزش و عظمت دارد و در روایت است پیامبر اکرم (ص) تنها دست کارگر را بوسید و فرمود: این دستی است که در آتش نخواهد سوخت.
منبع محتوا | @a822f0ec
محتوای مشابه

عملیات اجرایی احداث تقاطع غیرهمسطح در 60...
سرپرست معاونت زیربنایی شهرداری گرگان:عملیات اجرایی احداث تقاطع غیرهمسط...
بیشتر بخوانید
مرکز فوریتهای خدمات شهری شهرداری گرگان ...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری گرگان، ...
بیشتر بخوانید
هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان به...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، عبدالرضا دادبود د...
بیشتر بخوانید
تداوم ضدعفونی مکانهای عمومی توسط شهردار...
به گزارش مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، جلسه کمیته سالم س...
بیشتر بخوانید
نظرات شما