


گفتوگوها برای رونق گردشگری در گرگان/ همافزایی برای تبدیل گرگان به مقصد گردشگری
یکصد و ششمین جلسه كميسيون گردشگری و سرمایه گذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست علی اکبر بصیرنیا برگزار شد و فریدون فعالی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، سیدالنگی شهردار گرگان و دیگر اعضای این کمیسیون نیز در آن حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، در این جلسه تشکیل کمیته کارشناسی و نشست تخصصی در راستای پیشرفت پروژه های گردشگری از جمله المان میدان بسیج، هتل و شهربازی ناهارخوران، بازارچه صنایع دستی و کف سازی آفتاب 15 و دربنو مورد تاکید قرار گرفت.
در ادامه همچنین پیشنهاد شد با همکاری و برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، تهیه و تدوین بسته های سرمایه گذاری برای پروژه های پیاده راه خیابان امام خمینی (ره)، تپه تاریخی قلعه خندان و پارک مسافر در اولویت برنامه های اجرایی حوزه گردشگری قرار گیرد.
بررسی بودجه پیشنهادی شهرداری در سال 1404 در حوزه گردشگری نیز در ادامه این جلسه در دستور کار قرار گرفت و بر ضرورت توجه به بحث عمرانی حوزه گردشگری، بافت تاریخی و سرمایه گذاری از جمله جداره سازی و کف سازی بافت تاریخی، مرمت و بازسازی خانه های تاریخی و تپه های تاریخی و رنگ آمیزی جداول و جداره های سطح شهر در بافت تاریخی تاکید شد.
منبع محتوا |
محتوای مشابه

نشست مقامات گلستانی با رئیس سازمان تبلیغ...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، در این نشست دکتر طهماسبی استاندار ...
بیشتر بخوانید
اظهارات امیدوارکننده شهردار گرگان در خصو...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی اظهار کرد: با...
بیشتر بخوانید
شهردار گرگان در نشست خبری: سورتمه ریلی ش...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، سید محمدرضا سیدالنگی امروز در نشست...
بیشتر بخوانید
پیگیری مشکلات و درخواستهای محلات در قرا...
به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، افزایش آگاهی شهروندان نسبت به اهمی...
بیشتر بخوانید
ویژه برنامه سالروز ثبت ملی بافت تاریخی گ...
علی اکبر بصیرنیا در گفتگو با روابط عمومی شهرداری گرگان اظهار کرد: همزم...
بیشتر بخوانید
نظرات شما