در حال به‌روزرسانی

لطفاً صبر کنید تا محتوای جدید بارگذاری شود...

0%

شهرداری گرگان ، شهر پاکیزه

خرید آنلاین با بهترین قیمت

فعالیت نخستین اتوبوس گردشگری شمال کشور در گرگان

رئیس کمیسیون گردشگری، سرمایه‌گذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان از آغاز فعالیت نخستین اتوبوس گردشگری شمال کشور در این شهر خبر داد.

حوزه شهردار
-
دقیقه

رئیس کمیسیون گردشگری، سرمایه‌گذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان از آغاز فعالیت نخستین اتوبوس گردشگری شمال کشور در این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، علی‌اکبر بصیرنیا اظهار کرد: گرگان، دارای ظرفیت‌های گردشگری زیادی است که می‌توان به بافت تاریخی این شهر به عنوان یکی از سه بافت تاریخی ارزشمند در کشور که شامل خانه‌ها، تکایا، مدارس و مساجد تاریخی است و همچنین جاذبه‌های طبیعی از جمله پارک‌های جنگلی النگدره و ناهارخوران اشاره کرد.

وی گفت: یکی از برنامه‌هایی که با همراهی شورای اسلامی و شهرداری گرگان در سالجاری مدنظر قرار دادیم، اجرای طرح پنج‌شنبه‌های گردشگری است. در این طرح بنا داریم زمینه بازدید شهروندان، گردشگران و سرمایه‌گذاران را از ظرفیت‌های گردشگری و فرصت‌هایی که در زمینه سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد فراهم کنیم.

بصیرنیا افزود: نخستین اتوبوس گردشگری شمال کشور نیز به‌زودی در شهر گرگان رونمایی می‌شود. این اتوبوس نخستین اتوبوس سانروف‌دار برقی در ایران است که بالغ بر 40 میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده است.

رئیس‌کمیسیون گردشگری، سرمایه‌گذاری و بافت تاریخی شورای شهر گرگان افزود: این اتوبوس دو طبقه بوده و در طبقه دوم آن فضایی برای پذیرایی پیش‌بینی شده و مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی است.

بصیرنیا گفت: این اتوبوس در محورهای گردشگری شهر گرگان از جمله محدوده بافت تاریخی، بلوار ناهارخوران و مشابه آنها، فعالیت خواهد کرد.
 

نظرات شما

هیچ دیدگاهی برای این پست ارسال نشده است شما اولین نفر باشید

جستجو

حساب کاربری

برای دسترسی به حساب کاربری خود کلیک کنید.

ورود به حساب کاربری

دسته‌بندی محصولات

در حال بارگذاری...

شهرداری گرگان

پرتال رسمی خدمات الکترونیک و اطلاع‌رسانی شهری — از منوی پایین یا جستجو برای دسترسی سریع استفاده کنید.

رفتن به صفحه اصلی

اطلاعات پرتال

تنظیمات

اپلیکیشن

در حال بررسی اتصال...

موقعیت مکانی

واحد پول فروشگاه