در حال به‌روزرسانی

لطفاً صبر کنید تا محتوای جدید بارگذاری شود...

0%

شهرداری گرگان ، شهر پاکیزه

خرید آنلاین با بهترین قیمت

افزایش تعداد رانندگان گرگان در طرح «تاکسی آتش نشان»

صفری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان از افزایش تعداد رانندگان طرح تاکسی آتش نشان خبر داد.

سازمان ها
-
دقیقه

صفری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان از افزایش تعداد رانندگان طرح تاکسی آتش نشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری گرگان، موسی الرضا صفری اظهار کرد: طی برنامه ریزی های بعمل آمده در طرح شهر ایمن در سالجاری تعداد 50 نفر رانندگان تاکسی در طرح تاکسی آتش نشان آموزش های ایمنی و اطفاء حریق را فرا گرفته و به عضویت در این طرح درآمدند.

صفری با بیان اینکه این طرح با همکاری سازمان حمل و نقل در دو مرحله برگزار شد، افزود: در هر نوبت تعداد 25 نفر از رانندگان تاکسی توسط سازمان حمل و نقل بار و مسافر معرفی و با حضور در مرکز آموزش شهروندی آتش نشانی گرگان آموزش نکات ایمنی، شناخت انواع حریق و نحوه استفاده از خاموش کننده استاندارد و مناسب در اطفاء حریق را فرا گرفته و پس از آموزش كامل و گذراندن مراحل آموزش (تئوري و عملي) و آزمون موفق به اخذ گواهينامه پايان دوره می شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهايي اين سازمان از برگزاري اين دوره‌ها را ترويج و گسترش فرهنگ عمومي آموزش آتش‌نشاني وكمك‌رساني سريع به حادثه‌ديدگان و اطفاي حريق است.

به گفته صفری، رانندگان به سبب شغلي كه دارند احتمال اينكه سريع‌تر از خودروهاي سازمان آتش‌نشاني در محل حاضر شوند بسيار بالاست از اين رو راننده آموزش ديده مي‌تواند به راحتي وارد عمل شده و از حادثه‌هاي بعدي جلوگيري به عمل آيد.

نظرات شما

هیچ دیدگاهی برای این پست ارسال نشده است شما اولین نفر باشید

جستجو

حساب کاربری

برای دسترسی به حساب کاربری خود کلیک کنید.

ورود به حساب کاربری

دسته‌بندی محصولات

در حال بارگذاری...

شهرداری گرگان

پرتال رسمی خدمات الکترونیک و اطلاع‌رسانی شهری — از منوی پایین یا جستجو برای دسترسی سریع استفاده کنید.

رفتن به صفحه اصلی

اطلاعات پرتال

تنظیمات

اپلیکیشن

در حال بررسی اتصال...

موقعیت مکانی

واحد پول فروشگاه